Det växer så smått…..

Arbetet med att sprida nätverket är i full gång. Har hittat ett arbetssätt där jag sitter och skickar mail till församlingar i olika län.   I det ber jag dem tipsa brandmän i deras församling om vårt nätverk. Använder mig av kyrktorget.se och klickar upp ett län. Sedan arbetar jag mig igenom det länet innan jag går till nästa. Västra Götaland, Jönköping, Jämtland, Västerbotten och Norrbotten är klara. Men det tar tid……. Det är inte så lättarbetat att sitta och klicka mellan mailet – staden – församlingen – tillbaks till mailet och skriva in adress – tillbaks till staden – klicka fram ny församling – ja ni fattar…  Tidsödande men positivt är att det blir mindre tevetittande för mig 🙂 Och arbetet ger resultat! Vi kommer att finnas med i en intervju i tidningen Hemmets Vän. De andra Kristna dagstidningarna/veckotidningarna har ännu inte nappat. Och väldigt viktigt är ju era kanaler att sprida vår existens! Så sprider vi, i samarbete med Bible for the nations, vår existens via FaceBook. Spridandet hör ju även i hop med att uppmärksamma arbetet kring Brandmannabibeln och sökandet efter vittnesbörd.

Jag arbetar även med att hitta sponsorer och annonsörer till Brandmannabibeln. Det börjar faktiskt att nappa lite här och var. Nu återstår bara att de hugger tag i erbjudandet att få med annons, eller sponsra, en bok där de kommer att få synas i många, måånga år framöver och i stor upplaga! Men det viktigaste är faktiskt att hitta kristna brandmän som vill ge vittnesbörd i bibeln. Är du den? Vet du någon? Hör av dig till mig!!

Be safe out there and be blessed

 

Lämna ett svar