Använd av Gud!

Jakob var en som fuskade, Petrus hade ett uselt temperament, Kung David var otrogen, Noa drack sig full, Jona flydde från Gud, Paulus en mördare, Mirjam skvallrade och spred rykten, Martha bekymrade sig för mycket, Gideon hade dåligt självförtroende, Tomas tvivlade, Sara saknade tålamod, Elia var deprimerad, Moses stammade, Zackeus var kort, Abraham var gammal och Lasarus var död!

Alla dessa människor hade nog gett upp hoppet om att bli använda av Gud. Inte minst Lasarus 🙂 Och många runt dem dömde säkert ut dem från den ”religiösa spelplanen”. Men tack och lov att relationen med Gud aldrig hänger på att vi misslyckats eller lyckats. Inte heller om vi är kroppsligt ”perfekta” enligt samhällets syn eller om vi kan prata utan att stamma. Tack och lov handlar det inte om en religion utan en relation med Jesus!

Kanske ser du ner på dig själv för att det hänt saker i ditt liv som faktiskt inte är så bra? Eller har du mött andra som ser ner på dig? Har en bild målats upp för dig att det är omöjligt för dig att bli använd av Gud? Att det är kört?

Inget är omöjligt för Gud och han förlåter, upprättar, helar, förändrar människor och använder vem han vill oavsett utseende! Han har ju liksom gjort det förr 😉

Be Blessed and be Safe!

/kjell