Allt tar sin tid!

Nu börjar jag se att besöken på den här hemsidan ökar. Det betyder att intresset för vårat nätverk ökar! Fantastiskt roligt! Även om jag hade sett att medlemmsantalet följer besöksutveklingen, så är jag nöjd.
Allt har sin tid. Men om du kollar in här ibland för att du är nyfiken, gör slag i saken och gå med i nätverket! Det är till för dig som kristen brandman eller pensionär, veteran från räddningstjänst. Vi väntar på just dig!
I dagarna här ska jag ge mig i kast med att hitta mail till församlingar i Uppsala och Stockholms län. Jag plockar mailadressen från kyrktorget. Hitills har jag skickat ut till Norrbotten, Västerbotten, Jönköping, Västra Götaland, Jämtland, Västernorrland, Östergötland, Halland, Blekinge och Värmland. Det tar några timmar men är ändå ett bra sätt att sprida att vi finns.

Be safe out there and be blessed!

Lämna ett svar