Alla län klara!

Pusst… Nu är alla län klara! Känns riktigt bra att fått ut mail till väääldigt många församlingar. Nu har ju inte alla församlingar, som finns i Sverige, anmält sig till kyrktorget. Så ännu finns det stort behov att sprida information. Kommande dagar ska jag kolla med lite samfundsledningar om man kan gå via deras kanaler. Kommer också att kolla lite på vad annons skulle kosta i exempelvis Dagen. Kommer även att stöta på BRF:s tidning Swedish Firefighters och kolla om de vill göra ett reportage om oss. Och så hoppas jag på ”djungeltelegrafen” ska gå igång. Vore kul om vi blev en snackis på stationerna 😉

Och det fantastiska är att bara nån timme efter att jag mailat klart så kommer svar om en medlem. Det gör mig riktigt, riktigt glad och tacksam till Gud! Välkommen karson! Ja, ni har väl sett de användarnamn ni fått! Nu väntar jag bara på första inlägget, i forumet, från någon av er 😉

Be safe out there and be blessed!

Lämna ett svar